-
Ärevakese punkti mesi, 0,5 kg Rahustav. Rahustava toimega. Hea soovitus: söö mett 1-2 korda päevas 1 teelusikatäis ja lase suus sulada. Vajadusel rüüpa peale vett. Ishwarananda mesi on võetud tarudest, mis asuvad hoolikalt valitud energiapunktides. Nii saab mesi juurde ainulaadse omaduse.
-
Rahu punkti mesi, 0,5 kg Rahu. Rahustava toimega Hea soovitus: söö mett 1-2 korda päevas 1 teelusikatäis ja lase suus sulada. Vajadusel rüüpa peale vett. Ishwarananda mesi on võetud tarudest, mis asuvad hoolikalt valitud energiapunktides. Nii saab mesi juurde ainulaadse omaduse.
-
Selgendava punkti mesi, 0,5 kg Klaar. Toetab kirgast olekut ja selgust. Hea soovitus: söö mett 1-2 korda päevas 1 teelusikatäis ja lase suus sulada. Vajadusel rüüpa peale vett. Ishwarananda mesi on võetud tarudest, mis asuvad hoolikalt valitud energiapunktides. Nii saab mesi juurde ainulaadse omaduse.
-
Jaapani viiruk Ka-Fuh Ka-fuh tähendus on õite lõhn tuules. Ka-fuh tekitab kujutluse päikesevalgusest imbumas läbi vihmasabinast jaheda metsa okste ja lehtede, õhus pehmelt levimas õite õrn lõhn. Ka-fuh viirukid valmistatakse viirukimeistrite poolt hoolikalt valitud puhastest naturaalsetest koostisosadest. Ka-fuh viirukites ei kasutata bambusest südamikku, mis lubab nautida puhta viiruki tõelist lõhna ilma põleva puidu lõhnata. Ka-Fuh viirukid on erakordselt head. Jaapanis on väga iidne viirukite valmistamise ja pühendamise-pakkumise traditsioon, mis tuleb teadmisest, et taevastele olenditele tuleb pakkuda parimat. Viirukite põletamine aitab kõrvaldada negatiivsed mõjutused. Ka-Fuh viirukid on inspireeritud ‘õite lõhnast tuules’ – seda on tunda viiruki põledes. Valge ploomi selged lillelised noodid läbistavad õhu tuues kaasa rõõmutunde. Ka-fuh viirukikarp sisaldab 50 viirukipulka ja keraamilist mini viirukihoidjat. Keskmine põlemisaeg on umbes 25 minutit pulga kohta. Puudub bambusetuum – puhas lõhn Põlemisel tekib väga vähe suitsu.
-
Soodus
Viis tiibetlast on kogu keha ergastav lihtne ja pea igaühele jõukohane harjutuste süsteem. Milles on „nooruse allika“ võti? Harjutused stimuleerivad kogu sinu keha: vere- ja lümfiringet, närvi-, hingamis- ja seedesüsteemi ning lihaseid ja annavad liigestele vajaliku koormuse. Kui oled stressis või väsinud või tunned, et elutempo on liialt kiire, aitavad harjutused Sul leida uue värskuse. 10 minutit ja sa avastad peagi, et jõuad rohkem ja tunned oma päevast enam rõõmu.
-
Meeshampoon Meešampoon on meeldiva meelõhnaga kogupere šampoon, mis on valmistatud kõrgetasemelistest koostisainetest ning mee-ekstraktist. Mee šampoon on õrn, nahasõbralik, toetab peanaha normaalset niiskuse ja rasu tasakaalustumist ning annab juustele elujõudu ja läiget. Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Tõrvashampoon Traditsiooniline tõrvašampoon peseb juuksed ja annab värske lõhna. Sobib hästi sügelevale ja kestendavale peanahale ning psoriaasi korral. Valmistamisel on kasutatud puhast lapi tõrvakändudest valmistatud tõrva.
-
Babaji’s Kriya Hatha Yoga - Telugu, Marshall Govindan, 1995 Babaji’s Kriya Hatha Yoga 18 asana käsiraamat. Babaji valis need 18 asanat välja tuhandete hulgast, mis on loodud selleks, et luua tõhus süsteem füüsilise keha noorendamiseks ja selle ettevalmistamiseks Kriya jooga järgnevateks etappideks. 18 asana iga etapp on eraldi illustreeritud ja lihtsate juhistega lahti seletatud. Samuti on näidatud iga asendi arvukad eelised mitmesuguste häirete paranemisel ja ennetamisel. Igal asanal on mitu etappi, mis muudab need sobivaks nii algajale kui ka kogenud õpilasele. Asanad on paigutatud ka paarikaupa või vastupidiselt, hõlbustades igale asanale järgnevat lõdvestusetappi. Noorenda ennast!
-
Footsteps of Saint Ramalingam, B. Kamalakkannan, 2014 “Soovitan seda raamatut kõigile, kes soovivad end pühendada jooga-sidhhade kõrgeimatele õpetustele”. - Marshall Govindan Tamil Nadu 19. sajandi suurima Siddha, Ramalingam Swamigali inspireeriv elulugu, sealhulgas sisaldab palju vähetuntud fakte, ettekuulutusi, fotosid ja õpetusi Ramalingami elu kohta, mida autor on hoolikalt uurinud. Ramalingam saavutas soruba samadhi surmatu seisundi. Teda austatakse universaalselt tema suure pühaduse, surma vallutamise ja inspireerivate laulude eest, mida on laulnud miljonid tänapäevani. Nagu Tamil Siddhas enne teda, kummardas ta “kõrgeimat armuvalgust”.
-
Käsitööna valmistatud meevurr-kaabits, tugevast puidust. Elus on alati kaks võimalust, nii ka meie meelusikal. Originaalne kahe toimiva otsaga, vedela mee jaoks vurr ja teine pool kristalliseerunud meele. Valmistatud käsitööna Igor Petrovi poolt.
-
Soodus
Amrita punkti mesi Amrita. Sisaldab Amrita mõju. Amrita – jumalate jook. Amrita punkti mesi 350 g kinkekarbis, koos kibuvitsroosi õitega. Valikus erivärvi kinkekarbid: valge, kuldne, punane, kräpsuline. Ishwarananda mesi on võetud tarudest, mis asuvad hoolikalt valitud energiapunktides. Nii saab mesi juurde ainulaadse omaduse. Hea soovitus: söö mett 1-2 korda päevas 1 teelusikatäis ja lase suus sulada. Vajadusel rüüpa peale vett. Kinkekarpe on eri suurustes ja Amrita ning Erilise punkti meega. Eri suurustes kinkekarpides 70 g, 150 g või 350 g. Valikus erivärvi kinkekarbid: valge, kuldne, punane, kräpsuline. Pildid on osaliselt illustratiivsed.
-
Ravi punkti mesi, 0,5 kg Rahulolu. Toetab keha võimet end ise tervendada. Ravi punkti mesi on kogutud Viljandimaalt, Lillist. Ishwarananda mesi on võetud tarudest, mis asuvad hoolikalt valitud energiapunktides. Nii saab mesi juurde ainulaadse omaduse. Hea soovitus: söö mett 1-2 korda päevas 1 teelusikatäis ja lase suus sulada. Vajadusel rüüpa peale vett. EE-ÖKO-03, kontrollitud ökoloogilisest põllumajandusest.
-
Müstilise punkti mesi, - 0,5 kg Loomejõud. Inspireerib tabama tabamatut. Müstilise punkti mesi on kogutud tarudest, mis asuvad Viljandimaal, Lillist. Ishwarananda mesi on võetud tarudest, mis asuvad hoolikalt valitud energiapunktides. Nii saab mesi juurde ainulaadse omaduse. Hea soovitus: söö mett 1-2 korda päevas 1 teelusikatäis ja lase suus sulada. Vajadusel rüüpa peale vett. EE-ÖKO-03, kontrollitud ökoloogilisest põllumajandusest.
-
Rõõmu punkti mesi, 0,5 kg Rõõm. Aitab äratada lapselikku rõõmu, selgust ja sisemist sära. Hea soovitus: söö mett 1-2 korda päevas 1 teelusikatäis ja lase suus sulada. Vajadusel rüüpa peale vett. Rõõmu punkti mesi on kogutud Viljandimaalt, Lillist. Ishwarananda mesi on võetud tarudest, mis asuvad hoolikalt valitud energiapunktides. Nii saab mesi juurde ainulaadse omaduse. EE-ÖKO-03, kontrollitud ökoloogilisest põllumajandusest.
-
Tšakra klaasid – seitsme erivärvilise positiivse sõnumi ja sümboliga, mis muudavad vee elujõuliseks ning tasakaalustavad tšakraid. Tšakrad on energiakeskused, mis asuvad inimkeha keskteljel. Neid on seitse ja need juhivad meie psühholoogilisi omadusi.
Tänu nutikale disainile ei lähe klaas ümber ja tarbida võib nii külmi kui kuumi jooke nagu tee ja kohvi. Puhastamine Katlakivi kogunemist saab kõige paremini eemaldada sooja vee ja supilusikatäie sidrunhappe või äädikaessentsi abil. Täitke kahjustatud klaas sooja vee ja sidrunhappe/äädika essentsi seguga ning laske 12 tundi seista. Pärast saate klaasi hästi kuivatada ja poleerida. Vajadusel korrake protsessi. * Palun kasutage sidrunhappe ja äädika puhastusvahendeid ainult seestpoolt, kuna hape võib mustreid kahjustada. Pliivaba klaas, sobib kuni 70°C / -
Soojendav sügistalvine tee. Valmistatud käsitsi Lilleoru maheürdiaia taimedest. Koostisosad: mustsõstar, angervaks, mesiputk, purpur-siilkübar, nõmm-liivatee, sibul, kanarbik, saialill, üheksavägine. Tee valmistamine: võta tihedale sõelale kaks teelusikatäit teesegu 250 ml tassi kohta. Vala keev vesi läbi sõela, ära leota. Joo magustamata. Teesegu ühtlustamiseks raputa pakki enne tee valmistamist. Tee tarvitamine: joo teed üks tass päevas kolm päeva, siis pea vahet ja vajadusel joo uuesti sama tsükkel. Retsept: Ingvar Villido Pakis on teed 16,5 g. Säilitamine kuivas ja pimedas kohas.EE-öko-03 EL sisene põllumajandus. Kõik koostisosad on pärit mahepõllumajandusest.
-
Õrna vürtsika nüansiga sinine tee. Valmistatud käsitsi Lilleoru maheürdiaia taimedest. Koostisosad: punane basiilik, põdrakanep, rukkilill, sidrun-liivatee, üheksavägine, purpur-siilkübar. Valmistamine: võta kuhjaga teelusikatäis teepuru 250 ml tassi kohta ja vala peale keev vesi. Lase kaane all tõmmata 1-4 minutit ja seejärel kurna. Soovitav juua magustamata. Joo üks tass päevas enne magamaminekut. Teesegu ühtlustamiseks raputa pakki enne tee valmistamist.
Retsept: Maret Makko
Pakis on teed 17,6 g. Säilitamine kuivas ja pimedas kohas. EE-öko-03 EL sisene põllumajandus. Kõik koostisosad on pärit mahepõllumajandusest. -
Vürtsika maitsega tee. Valmistatud käsitsi Lilleoru maheürdiaia taimedest. Koostisosad: saialill, nelk, aed-liivatee, ingver, kummel, aedsalvei, kardemon, üheksavägine. Tee valmistamine: võta üks pakike teepuru 250 ml tassi kohta ja vala peale keev vesi. Lase teel tõmmata kaane all 1-4 minutit ja seejärel kurna kohe. Soovitav juua magustamata. Retsept: Ingvar Villido Pakis: 7 pakikest teed, a 1,2 g. Säilitamine kuivas ja pimedas kohas. Kõik koostisosad on pärit mahepõllumajandusest. EE-öko-03 EL sisene põllumajandus
-
Lõuna-Soomes asuva Frantsila maheürditalu rajaja Virpi Raipala-Cormier’raamatut on põhjanaabrid välja andnud üle kümne korra. Retsepte on Virpi kogunud enam kui 40 aastat – ajast, mil temast sai taimetoitlane. Talu juurde kuuluv Heaolu Keskus ja „Kehäkukka” taimetoidurestoran on maitsvaid taimeroogi aga pakkunud 1980. aastate algusest. „Olen kindel, et minu taimetoidupere saab oma tervise eest olla tänulik tasakaalustatud, looduslähedaselt kasvatatud toiduainetele ja maitsetaimedele. Tooraine meie köögis on soodne, võimaluste piires kodumaine ning seda on hõlbus ja kiire valmistada!” kinnitab raamatu autor, tunnustatud taimetark Virpi Raipala-Cormier. Aasta Naise tiitliga pärjatud Virpi asutatud Frantsila ürditalu on ravimtaimede maheviljeluse ja ökotoodete valmistamise teerajaja Põhjamaades. Lilleoru ja Frantsila maheürditalu koostöö algas 1990ndate lõpus, kui eestlased käisid kohapeal ravim- ja maitsetaimede kasvatamist õppimas ning rajati Lilleoru maheürdiaed. Lilleoru taimetoiduköögis on Virpi kokaraamat olnud aastaid eeskujuks. Raamatust leiab üle 300 isuäratava ja hõlpsasti valmiva retsepti, maitsetaimetarkusi ning küllaga kasulikke nippe ja vihjeid.